Få andre til at klare snerydningen for dig

snevejrNår vinteren nærmer sig og temperaturen begynder at blive koldere, vil det vække liv i de små børn, da sneen er ved at komme.

I takt med at man bliver ældre mister mange glæden ved sneen, da arbejdsopgaverne og ansvaret kommer. Du skal nemlig ud og klare snerydningen hver dag, hvis det har sneet i løbet af natten.

Dog har du mulighed for at få andre til at klare snerydningen for dig, da mange servicevirksomheder åbner op for denne mulighed om vinteren – ofte vil du endda kunne forhandle dig til et godt tilbud på snerydning.

Ved professionel snerydning overholder du alle reglerne

Ved at få en virksomhed til at klare din snerydning er du dækket ind med firmaets forsikring, hvis du ikke overholder alle reglerne. Det er dog yderst sjældent at alle regler ikke bliver overholdt, da disse personer har en tjekliste at gå ud fra.

I tjeklisten er der blandt andet inkluderet saltning af overkørsler og diverse gruse. LIgeledes rydder de også det areal der er mellem vejen og ejendommen (typisk et fortov). Nogle steder oplever man dog at ejeren af huset har ret til at rydde sne helt ud til vejen.

Er du i tvivl om hvor meget du skal rydde skal du kontakte din kommune og få et skriftligt svar, således at du undgår bøder.

Alt efter hvad det er for et firma du vælger skal du selv bruge dine egne materialer. Dog er det muligt, alt efter hvilket tilbud på snerydning du vælger, at få virksomheden til at bringe alle materialer som inkludere skovle, salt og hvad de ellers har brug for.

Derudover kender de professionelle der har arbejdet med professionel snerydning før og til de små regler omkring hvor sneen skal anbringes og dæksler samt andet må være dækket af sne.

Ja, pligten bliver meget nemmere og sneen bliver noget mere hyggelig om aftenen, da man ikke skal tænke på snerydningen.

Prisen på snerydning kan variere

Når du skal lede efter et tilbud på den rette snerydning, skal du lede grundigt efter det rette virksomhed som arbejder med snerydning.

Prisen på snerydning kan nemlig falde eller stige utroligt meget. Typisk kommer prisen an på hvor meget sne der er faldet og hvor stor din ejendom er. Typisk vil mange gerne have timeløn, mens andre også bruger løn pr. opgave.

Det er i mange tilfælde billigere at bruge den sidste løsning.

Når du skal sammenligne virksomhederne er det dog ikke kun priserne som du skal tænke på. Du skal også tænke på om virksomheden har mange gode erfaringer og om kunderne er blevet tilfredse efter at de har brugt virksomheden.

Derudover skal du også have kig på om virksomheden har en professionel udstråling, da deres arbejde oftest er ligeså god som deres hjemmeside. En virksomhed som har taget sig tid til at få deres virksomhed til at fremstå professionel, er i de fleste tilfælde i det hele taget værd at foretrække.

Husk at kig om de har lagt basale oplysninger ud på internettet med både adresse og telefonnummer. Slå begge dele op på nettet for at være sikker på ikke at blive snydt – det er rart at kunne gå et sted hen, hvis man er utilfreds med det arbejde der er blevet udført.

Til sidst skal du se om virksomheden er meldt i CVR.

I sæsonperioder plejer der normalt at opstå en masse firmaer som ikke har forstand på hvordan de skal indberette deres regnskaber og diverse til SKAT, hvilket kan ende med at du kommer til at betale for sort arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *